Lunsjkonsert 22.01.21

Årets første lunsjkonsert er et samarbeid mellom Vefsn-Ensemblet og Klassisk scene, og byr på musikk av Johann Sebastian Bach, Trygve Madsen, José White og Vazha Azarashvili. På scenen i Kulturverkstedet står Tor Alvin Wika, Trond Wika og Franziska Wika.

God fornøyelse!

7 kommentarer

Nå er det jo hyggelig både se og høre lunsjkonsert digitalt, når både bruk av flerkameraproduksjon brukes, og god lyd kombineres. I Mosjøen ligger man alltid litt foran👍😃Flott å sitte i Oslo, og samtidig følge kulturopplevelser i hjembyen!

Tusen takk for den flotte konserten med ulike stemninger. Variert reportoar på så kort tid er beundringsverdig. Jeg er så glad for at jeg som gammel helgelending bosatt i Finnmark, har mulighet til å følge en konsert i Mosjøen i en lunsjpause på mitt hjemmekontor. Dette likte jeg.

Hjertelig takk for en super konsert! Har kosa oss i egen stue med kaffe og saupkake og live-konsert. Blir ikke så mye bedre enn dette når vinden og været fyker rundt novene. Takk for tiltaket og tilbudet🌷🌷🌷

Legg igjen en kommentar